Hovězí maso


1 hlava, 2 krk, 3 hrudí a špička hruďová, 4 platek - podplečník, 5 plec z hrudi, 6 hnát,
7 roštěná - vysoký šůs, 8 nízký šůs, 9 pupek velký - žebro, 10 svíčková, 11 ??? špička - cahel,
12 osekaný ocas 13 pupek malý, 14 horní a dolní slabina, 15-16 špalek, 17 kližka



Nahoru






[ Brambory ]  [ Luštěniny : Čočka - Fazole - Hrách - Sója ]  [ Rýže ]  [ Těstoviny ]  [ Knedlíky ]  [ Maso : Rybí - Králíčí - Kuřecí - Slepičí - Kachní a Husí - Krůtí - Vepřové - Hovězí - Telecí - Jehněčí - Játra ]  [ Polévky ]  [ Zelenina : Květák - Kapusta ]  [ Tvaroh ]  [ Pečeme : Cukroví - Koláče - Buchty - Záviny - Táče - Bábovky - Řezy - Dorty ]  [ Smažíme ]





Moje e-mailová adresa Zpět na úvodní stránku Zpět na recepty



Autor stránky: Bohumila Šťavová
Připomínky a dotazy: milast@seznam.cz
Aktualizace: 26.11.2003
© 2001-2004